Centrul Cultural ,,Podul Inalt,, Muntenii de Jos a luat fiinţă în luna noiembrie 2005 prin Hotărârea Nr. 77 a Consiliului Local Muntenii de Jos

Despre

Home Despre
Despre Centrul Culural ”Podul Înalt”

Când a apărut centrul?

Centrul Cultural ,,Podul Inalt,, Muntenii de Jos a luat fiinţă în luna noiembrie 2005 prin Hotărârea Nr. 77 a Consiliului Local Muntenii de Jos, conform Legii 292/2003 privind organizarea şi funcţionarea aşezămintelor culturale.

Cele mai importante realizări

De-a lungul timpului, Centrul Cultural ”Podul Înalt” Muntenii de Jos a organizat mai multe activități culturale care au avut ca scop implicarea tinerilor în comunitate și păstrarea tradițiilor locale.

Descoperim talente, construim personalități

Majoritatea elevilor cu inclinații artistice de la Școala Gimnazială ”Adrian Porumboiu” au reușit să găsească la Centrul Cultural un mediu în care să se dezvolte.

Cu siguranță ai o mulțime de talente!

Încercăm în fiecare an să descoperim noi talente pe care să le promovăm. Până acum, copiii din Muntenii de Jos s-au descurcat de minune în următoarele domenii artistice:
Teatru de păpuși
80%
Dansuri populare
60%
Muzică - voce
70%
Recitare poezii
80%
Creștem împreună!

Implică-te!

Comuna noastră a demonstrat în nenumărate rânduri că are tineri cu care să se mândrească. Trupele noastre de dans și echipa de la teatrul de păpuși au impresionat la fiecare evoluție. Poți și tu să te implici în dezvoltarea vieții culturale a comunei Muntenii de Jos!

Referenții Centrului Cultural ”Podul Înalt”

Echipa noastră

Ne propunem în fiecare an să devenim mai eficienți, mai performanți și să ajutăm cât mai mulți tineri să-și descopere talentele. Pentru asta este nevoie de o întreagă echipă care se implică cu pasiune și determinare în fiecare activitate găzduită de Centrul Cultural ”Podul Înalt” Muntenii de Jos.

Romică Brunchi
Director
Virginel Solomon
Coregraf
Mălina Bădrăgan
Rezident
Alexandru Ababei
Marketing Specialist